Det er en supernem kage, den perfekte til at tage med i skole/på arbejde, da den kan spises som den er, og den holder sig frisk og svampet længe. Jeg har fundet den hos anjasopskrifter.dk.
Mængde: Lille bradepande 25x35 (1 ½ portion = stor bradepande)
3 æg
2 ½ dl olie
375 g sukker
310 g mel
1 stor squash
¼ ts bagepulver
2 ts natron
1 ts salt
2 ts vanilie
3 ts kanel
100 g hasselnøddekerner/valnødder
2 ½ dl olie
375 g sukker
310 g mel
1 stor squash
¼ ts bagepulver
2 ts natron
1 ts salt
2 ts vanilie
3 ts kanel
100 g hasselnøddekerner/valnødder
Æg, olie og sukker røres godt sammen
Bagepulver, natron, salt, vanilie og kanel blandes i melet og tilsættes.
Squash rives groft, nødder hakkes og blandes i dejen.
Bages ved 175° (varmluft) i 30 min.
Pyntes evt. med hvid glasur.
Bagepulver, natron, salt, vanilie og kanel blandes i melet og tilsættes.
Squash rives groft, nødder hakkes og blandes i dejen.
Bages ved 175° (varmluft) i 30 min.
Pyntes evt. med hvid glasur.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar