Så kom turen til Sarah's brownie cupcakes. Lige siden jeg læste hendes indlæg, var jeg ikke i tvivl om at de skulle prøves :-)
De er supernemme at lave, og de smager helt suverænt. De skal prøves...
Jeg fulgte opskriften slavisk, dog undlod jeg kakao og erstattede det med mel, da jeg brugte 70% chokolade, og det synes jeg fungerede rigtig godt.
Jeg fik 12 cupcakes ud af opskriften.
Brownie cupcakes (12 stk):
220 g chokolade
110 g smør
200 g sukker
1/2 ts salt
3 store æg
65 g mel
30 g kakao (dette erstattede jeg med mel)
Forvarm ovnen til 170 grader varmuft.
Beklæd en metalmuffinsform med papirsforme.
Smelt chokolade og smør over et vandbad.
Fjern skålen fra varmen og pisk sukkeret og æggene i chokoladeblandingen.
Vend derefter mel og kakao i blandingen – pisk ikke for meget og kun at alt er blandet sammen.
Fyld hver form 3/4 op med browniedejen.
Bag kagerne i 30 – 35 minutter, mine fik 32 minutter.
Chokolade ganache:
Til chokoladeganache varmes fløden op til kogepunktet i en gryde og hældes over chokoladen
som derved smelter – der røres til en ensartet konsistens.
Når kagerne er afkølet fordeles ganachen med en ske og kagerne pyntes, du kan også dyppe dem i ganachen.
Det lyder bestemt som noget som skal prøves! Ser rigtig lækkert ud.
SvarSletDe er også rigtig gode, og som jeg skriver er de nemme at lave :-)
SletUhm lyder som en jeg skal prøve til næste familie fødselsdag om en måned. Den ganache, ser for lækker ud, mums.
SvarSletKh. Lis
Ganachen er et godt alternativ til frosting, og rigtig nem at arbejde med. Man kan vist også køle den helt af og så piske den op, der er jo fløde i. Så kan det bruges som frosting. Jeg har endnu ikke prøvet det, men det kommer snart :-)
SletMums! de skal helt klart prøves! Kan aldrig få nok chokolade ^.^
SvarSletDe er rigtig gode :-) og med masser af chokolade. Held og lykke med bageriet.
Slet