Men det kræver jo at man lige kan få denne hersens surdej til at virke...
Jeg lavede den onsdag aften, og dagen efter så det ikke ud til at der var sket forfærdeligt meget. Der er i hvert fald ikke rigtig noget liv i den.
Jeg har rådført mig med forfatteren, og håber hun har nogle guldkorn. Ellers må jeg jo starte forfra.
Men for en god ordens skyld blev den fodret efter foreskrifterne og så må jeg jo se...
Fortsættelse følger :-9
Jubiiii Holger lever - i bedste velgående...
Da jeg kom hjem i dag var der fine små bobler og den lugtede behageligt syrligt - jeg tror helt sikkert at det er sådan den skal lugte. Den er lige blevet fodret lidt igen, og så regner jeg med at den kan komme i køleskabet i morgen.
Hejsa Linda,
SvarSletHOLGER LEVER :-) juhuuuu, hvor er det skønt, at noget som man troede ikke kunne klare det, alligevel viser sig at have puls ( læs: fine små bobler ) - projekt Holger lyder rigtig spændende og jeg glæder mig til, at høre mere. Har aldrig selv lavet en surdej fra bunden, men måske skulle jeg forsøge på et tidspunkt :D
Held og lykke med den videre genoplivning og opvækst af Holger ;-)
Knus Rikke
hvor kan jeg mon finde opskriften på Holger henne ?
SvarSletkh. Lis
Hej Lis
SletHvis du trykker på linket på Miss Muffin øverst i indlægget kommer du til opskriften som jeg brugte. Hun har også nogle forskellige opskrifter til at bruge surdejen på.
Jeg lavede dog kun en halv portion, og det tog lige et par dage ekstra, men Holger lever i bedste velgående - også selvom jeg kun får ham fodret ca en gang om ugen.
Held og lykke :-)